Новини

Всьо чотко! “Брати Гадюкіни” виступили у Львові, Тернополі  та Хмельницькому та готуються до нових концертів

Всьо чотко! “Брати Гадюкіни” виступили у Львові, Тернополі та Хмельницькому та готуються до нових концертів


12 листопада 2014


Культовий  український гурт “Брати Гадюкіни” дав концерти у Львові, Тернополі та Хмельницькому в турі Україною на підтримку нового альбому “MADE IN UKRAINE. Попереду - концерти у Чернігові і Києві


7 листопада “Брати Гадюкіни” з аншлагом виступили в своєму рідному місті – Львові, в Палаці Спорту Україна. Це було справжнє «повернення домів»!

З репортажу про концерт skaz.net.ua: «Приємно тішила обізнаність аудиторії із новими піснями. На концерті з альбому «Made in Ukraine» було виконано однойменну пісню, а також «Злидні», «Рік шлюбу», «Молишся, сину?», «Пилип з конопель», «Чічка Марічка», «Без тіні», «Вниз по Черемошу», «Грай»… А під час виконання «Жаби» на великому сценічному екрані з’явились московські пейзажі у синьо-жовтих кольорах, у той час як публіка дружно підспівувала приспів: «Ене-бене-раба, дусить Вову жаба… Дусить жаба, дусить – ніяк не попустить…». Було дуже весело )).

Можемо говорити про відродження культової української рок-групи, її друге дихання. Сподіваємось, «Брати Гадюкіни» ще довго тішитимуть поціновувачів якісної рок-музики, а альбом «Made in Ukraine» стане відправною точкою нового етапу творчості. Адже «Гадів» люблять, і коли слухаєш їхні треки, розумієш, що рано чи пізно все буде «чотко», лише варто не переставати вірити у краще.»

 8 листопада «Брати Гадюкіни» виступили у Тернополі, з яким у музикантів пов’язано дуже багато теплих спогадів. Символічно, що саме в цей день «Брати Гадюкіни» передали Тернополю права на використання пісні «Файне місто Тернопіль».  Відтепер, «Файне місто Тернопіль» є офіційним гімном міста та частиною бренду Тернополя. Також, фраза «Файне місто Тернопіль» може використовуватися у якості гасла.

У свою чергу міська рада до 1 лютого встановить інформаційний стенд у центрі міста з детальною інформацією та QR-кодом про рок-гурт «Брати Гадюкіни» та про легендарного соліста гурту Сергія Кузьмінського.

 9 листопада відбувся виступ у Хмельницькому.

 А попереду на фанатів чекають нові виступи гурту:

 26 листопада – Чернігів, Міський палац культури (вул. Щорса, 23). Початок о 19:00

28 листопада - великий концерт у Києві в клубі Atlas (екс-Юність),  вул. Артема 37-41. Початок о 19:00

 

До зустрічі!

 

 

 

 

 

ДРУЗI

Райффайзен Банк Аваль
ESSE Production House
Радіо Рокс