Новини

Всьо чотко! "Брати Гадюкіни" зібрали більше 10 000 фанів  на своєму виступі на фестивалі ЗАХІД

Всьо чотко! "Брати Гадюкіни" зібрали більше 10 000 фанів на своєму виступі на фестивалі ЗАХІД


16 серпня 2014


9 серпня "Брати Гадюкіни"  виступили на фестивалі ЗАХІД, який проходив у селі Родатичі біля Львова з 8 по 10 серпня. Це - перший великий виступ гурту після повернення. Під час виступу біля головної сцени, де проходив виступ, зібралось більше 10 000 шанувальників легенди українського року.


Фестиваль Захід, що проходив вже вшосте, став самою потужною рок-подією в Україні цього року. Фестиваль цього року значно зріс у своїх масштабах та піднявся до фестивалю уже міжнародного рівня.

На 4-х сценах фестивалю за 3 дні виступили справжні зірки різних напрямків сучасної актуальної музики: Anti-Flag (USA),  Sonic Syndicate (SWE), Zdob si Zdub (MD), Caliban (DE), Ektomorf (HUN), Noize MC (RU),  Ляпіс Трубецкой, Ukraina (PL)Flunk (NOK), Tesla Boy (RU), «Retusess» (RU) і ціла плеяда кращих українських гуртів The Вйо, ТНМК, Тартак, Скрябин, Перкалаба, Крихітка,  Ролликс, Фіолет, Dakh Daughters, Atmasfera, Qarpa, Zapaska, DrumТиатр та багато інших.  

Одною з самих очікуваних подій фестивалю став виступ "Братів Гадюкіних" - перший великий виступ гурту після повернення. 9 серпня на одній сцені виступали не просто зірки, а гурти, музиканти яких давно товаришують. Всі вони були присутні на виступі Гадів. Їх відгуки про виступ гурту - особливо цінні.

Фоззі, ТНМК: «Гурт №1 в історію України повертається в той час, коли будь-яка позитивна новина сприймається з подивом: невже з нами може бути щось добре? Може. І буде. В нормальній країні мають бути свої класичні олдскуллери. В нас є свої Клептони і вони повертаються. Гади - forever!»

Мірослав Кувалдін, the ВЙО: «Як і тисячі українських меломанів, я з нетерпінням чекав на виступ Братів Гадюкіних на Заході (навіть пропустив поїзд на Київ за для того, аби їх послухати). Можливо не з таким скепсісом, як більшість, що говорила що Гадюкіни без Кузі це не те. Але я чудово розумів, що вся музична складова Гадів завжди трималася на Паші з Ігорем, а вони, Богу дякувати, живі здорові. Так що з музичного боку вони стали ще більш потужними. Було видно, що хлопці трохи нервувалися під час спілкування з публікою, адже цю функцію завжди бездоганно виконував Кузя. Хоча, коли до мікрофону підходив Лузя, все ставало на свої місця - з'являлися і жарти гумору, і наркоманський шарм і навіть голос місцями був схожий на оригінал. Переспів деяких пісень вокалістками від жіночого імені - також вдала знахідка. Єдине за що я хвилювався, так це за нову поезію - так як писав Кузя не писав поки що ніхто. Але, почувши їхню нову хітяру "Пилип з конопель", я остаточно заспокоївся - мастадонти українського року знову з нами! З нетерпінням чекаю на реліз нового альбому.»  

Женя Галіч, O.TORVALD: «По-перше, - це справжній вчинок, – що через стільки років вони зібрались і вирішили повернутися. 

Особливо вразило те, що зовсім молоді люди знають абсолютно всі старі пісні і співали їх разом з Гадюкіними! А я дивився на музикантів на сцені і бачив, якій кайф вони отримують від всього, що відбувається. 

І ще – дуже дивно і страшно, що в нашій країні повернення на сцену для гурту є майже неможливим. Але круто, що Гади зробили це!»

 

ДРУЗI

Райффайзен Банк Аваль
ESSE Production House
Радіо Рокс